Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvaras un augsti rezultāti

Beidzot vasaru sagaidījušie golferi sestdien cīnījās Niklass Braathens lolotajā turnīrā par “Tower Casino Open” balvām. Spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Vilis Krištopans, savukārt dāmām junioru izlases kanti noturēja Anete Indulēna. Kungiem otrajā HCP grupā labākais bija Mārtiņš Pukše. Priecāties varēja arī “Ozo Golf” pro Artūrs Krukovs, kurš laukumu izgāja ar vienu sitienu zem PAR.

Lai gan Krištopans atzina, ka īpašā vērtē tur stroke turnīros sasniegtos rezultātus, arī HCP stableford spēlē uzvara neatnāca pati. Pirmo vietu Krištopanam nodrošināja 41 punkts. Tikpat guva arī viņa cīņu biedrs Latvijas izlasē Dāvis Puksts, taču junioram ne tik labi veicās pēdējās deviņās bedrītēs, kas pēc sacensību nolikuma bija izšķirošs faktors. Trešo vietu izcīnīja Johnny Fanello, kura rēķinā bija par punktu mazāk.

Dāmām konkurenci samazināja Lauras Jansones prombūtne Skotijā, tomēr rezultāti bija blīvi. Indulēna uzvarēja ar 40 punktiem, savukārt otro un trešo vietu attiecīgi ieņēma Vineta Ruka un Krista Puisīte ar 38 punktiem.

Kungiem HCP 16-36 grupā labākais bija pirmo sezonu spēlējošais Mārtiņš Pukše, kurš gandrīz profesionāli ķirurģisku precizitāti parādīja pirmajās deviņās bedrītēs (27 punkti), bet summā savāca 45 punktus. Turpmākajās godalgotajās vietās ierindojās Uldis Jansons un Jānis Lielcepure, kurš arī spēlē pirmo gadu.

Daudz netrūka, ka Braathens, kurš ir viens no Latvijas golfa virzītājspēkiem, būtu jāsaņem paša gādātais kauss par 3.vietu HCP 0-15 grupā, jo viņam tikai pēc papildus rādītājiem ar 40 punktiem nācās palikt ceturtajam. Braathens bija sarūpējis vestes un bumbas sacensību dalībniekiem, turklāt solīja arī turpmāk neaizmirst juniorus, pastāstīja “Ozo Golf” direktors Armands Puče.

HCP stableford spēlē Krukovs gan ieņēma 5.vietu, toties jau otrajā turnīrā pēc kārtas nospēlēja zem PAR, vēl par dažām desmitdaļām sadeldējot līdzšinējo HCP 2,7.

Pateicoties shotgun formātam, kupli apmeklēta bija apbalvošanas ceremonija, radot pienācīgu svētku noskaņu.

Pēc nedēļas tradīcijas “Ozo Golf” turpināsies, jo būs jānoskaidro labākie Vidzemes kausa izcīņā. Lai gan nolikums tiks publicēts jaunnedēļ, lai nepaliktu aiz svītras pieteikties var jau tagad. Tā kā arī vidzemnieki spēlēs shotgun formātā, vietu skaits būs ierobežots.

Pēdējās izmaiņas , 10.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē