Pļavu golfs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golfa posmā labākie Ciaguns un Egle

Nedēļas nogalē Tukuma pusē golfa laukumā "Odiņi" risinājās Latvijas Pļavu golfa asociācijas čempionāta un kausa 3.posms. Spītējot laikapstākļiem un spēcīgajam vējam, aktīvākie golferi bija pulcējušies, lai noskaidrotu labākos posma dalībniekus.

Tika izspēlētas 18 bedrītes gan sitienu spēles, gan HCP neto formātā. Papildus spēcīgajam vējam spēlētājiem sagādāja lielas grūtības arī laukuma ātrie un reljefie grīni, kas radīja ne vienu vien papildus sitienu kopējā rezultātu ailītē.

Posma labāko rezultātu čempionāta ieskaitē kungu konkurencē spēja uzrādīt siguldietis Jānis Ciaguns, kurš laukumu veica ar 79 sitieniem, aiz sevis atstājot pašreizējos kopvērtējuma līderus Gundaru Rauzu (80 sitieni) un Ingaru Matisonu (81 sitiens). 

Dāmām jau trešo posmu pēc kārtas labākā rezultāta īpašniece - Paula Egle (97 sitieni), līdz ar to nostiprinot arī kopvērtējuma līderes pozīcijas. Otrajā vietā siguldiete Vizma Pūce (100 sitieni), bet trešā šoreiz Sintija Pakalne (118 sitieni).

Latvijas Pļavu golfa asociācijas kausa ieskaitē kungu konkurencē par 3.posma uzvarētāju kļuva Māris Baranovskis ar 59 neto punktiem, aiz sevis atstājot Aldi Stradu (63 punkti) un Jāni Ciagunu (68 punkti). Starp dāmām kausa ietvaros pirmajā vietā Paula Egle (80 punkti), otrajā vietā Sintija Pakalne (84 punkti), bet trešā - Vizma Pūce (86 punkti).

Tika izspēlēts arī trešais čempionāta posms jauniešu ieskaitē, kur joprojām nepārspēts bija Artūrs Zeps (86 sitieni), otrajā pozīcijā Markuss Rauza (94 sitieni), bet trešais - Kristaps Dzenis (126 sitieni). 

Pēc trim posmiem kopvērtējumā pirmo vietu dala Ingars Matisons un Gundars Rauza - 197 pukti, bet trešais ir Aldis Strads - 184 punkti. Dāmu konkurencē čempionāta kopvērtējumā pārliecinoši vadībā ir Paula Egle - 166 punkti. Otrajā vietā ir Vizma Pūce - 155 punkti, bet trešā - Iveta Lopatko ar 105 punktiem.

Latvijas Pļavu golfa asociācijas kausa kopvērtējumā kungu konkurencē pirmajā vietā atrodas Aldis Strads - 188 punkti. Viņam seko Agnis Ļisicins - 181 punkts, bet trešais - Gundars Rauza ar 176 punktiem. Dāmu konkurencē kausa kopvērtējumā līderes gods uz doto brīdi ir Paulai Eglei - 160 punkti, otrajā vietā atstājot Vizmu Pūci - 147 punkti, bet trešā - Iveta Lopatko ar 108 punktiem.

Jauniešu konkurencē čempionāta kopvērtējuma līderis pārliecinoši ir Artūrs Zeps - 159 punkti, aiz sevis atstājot Markusu Rauzu - 100 punkti, un turpat trešajā pozīcijā - Kristaps Dzenis ar 99 punktiem.

No visiem astoņiem čempionāta un kausa posmiem lielajā kopvērtējumā tiks ņemti vērā seši labākie rezultāti un tādējādi noskaidroti sezonas labākie.

Rīkotāji aicina golferus uz tikšanos nākamajā posmā "Reiņa trasē" 14.jūlijā.

Informāciju sagatavoja:
Ingars Matisons

Pēdējās izmaiņas , 02.07.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē