Pļavu golfs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Finišējis pļavu čempionāts

Nedēļas nogalē sezonas pēdējo posmu izspēlēja 17. Latvijas pļavu golfa sezonas dalībnieki, "Siltajos" nosakot vietu gala sadalījumu čempionāta kopvērtējumā. Kungiem par Latvijas pļavu golfa čempionu trešo gadu pēc kārtas kļuva Gundars Rauza, turpretim dāmām labākā bija Linda Ozoliņa.

Sezonas pēdējais -10.- posms Gulbenes novadā pulcēja 20 dalībniekus - 16 kungus un četras dāmas. Posma laureātu noteikšanā pārspēles nebija vajadzīgas, un bez papildu bedrīšu izspēles noskaidrojās čempioni arī gada kopvērtējumā.

Rauza 18 bedrīšu (3x6) izspēlē bija labākais itin pārliecinoši ar 69 sitieniem un četru punktu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Ričardu Puči, bet vēl par diviem sitieniem vairāk bija trešās vietas ieguvējam Kristapam Matisonam.

Sezonas kopvērtējumā Rauza uzvarēja ar 385 punktiem un 17 punktu pārsvaru pārt tuvāko sāncensi Matisonu. Kopvērtējumā katram dalībniekam ieskaitīja septiņus posmus, un tieši tik liels bija Rauzas aizvadīto sacensību skaits.

Savukārt dāmām pēdējā posmā ar 79 sitieniem uzvarēja Santa Puče, finišējot 13 sitienus priekšā Gunitai Siliņai. Linda Ozoliņa noslēdza četru dalībnieču sarakstu, tomēr ar pēdējā posmā piešķirto dubulto punktu skaitu nodrošināja uzvaru kopvērtējumā.

Vismaz vienā sezonas posmā spēlēja 66 kungi un 20 dāmas, turklāt šogad kalendārs bija garāks ar 10 posmiem, un arī oficiālajā kopvērtējumā tika iekļauts viens posms vairāk.

Pēdējo posmu kuplināja Premjera kausa otrais etaps, kur 12 bedrīšu spēlē labākie arī bija Rauza un Santa Puče.

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē