Pasaule
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Tenisā pirmā rakete, golfā - kluba čempione

Sieviešu tenisa ranga līdere Ashleigh Barty nepiedalījās sezonas pēdējos "Grand Slam" turnīros, jo uzskata, ka nav pienācīgā formā. Pavadot laiku dzimtajā Austrālijā, 24 gadus vecā sportiste toties nekavējās apliecināt citu savu talantu, kļūstot par kluba čempioni golfā.

"Brookwater Golf Club" čempionāts risinājās match-play formātā, un dāmu finālā Barty izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 7&5.

Francijas atklātā čempionāta laikā Barty Austrālijā guva ievērību ar fotogrāfiju, kurā viņa redzama ar alus glāzi zirgu skriešanās sacensībās. Sportiste uzskata, ka Covid-19 risku dēļ ceļošana un spēlēšana turnīros rada nesamērīgu risku, bet pauzi viņa izmanto lietderīgi, uzlabojot golfa prasmes. 

Pēc vietējo mediju informācijas, Barty savu handikapu ir uzlabojusi no HCP 10 uz HCP 4. Golfu Barty lielākoties spēlē kopā ar savu draugu Garry Kissick un tenisa "Grand Slam" titula īpašnieku Pat Rafter. Kissick ir treneris "Brookwater Golf Club", kur abi ar Barty pirmoreiz satikās 2016.gadā.

Teniss un golfs nav vienīgie Barty sporta talanti - 2015./2016.gada sezonā viņa Brisbenas "Heat" sastāvā spēlēja profesionālā Austrālijas sieviešu kriketa līgā. 

Pēdējās izmaiņas , 14.10.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē