Pasaule
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Dzīvība Dāmu Eiropas tūrē

Pērnruden panāktā vienošanās ar Dāmu profesionālā golfa asociāciju (LPGA) strauji nākusi par labu Dāmu Eiropas tūrei (LET), kas 24.janvārī pieteica plašu kalendāru 2020.gada sezonai un gandrīz 18 miljonu eiro balvu fondu, kas ir par ceturtdaļu vairāk nekā pērn.

Jaunajā sezonā LET Tūrē paredzēti 24 turnīri, kas ir par deviņiem vairāk nekā 2018.gadā. Lai gan liela daļa turnīru būs ārpus Eiropas, tūres kalendārs kļuvis kuplāks arī Vecajā pasaulē, kur būs 15 turnīri.

Divi jauni turnīri ieplānoti Zviedrijā, kā arī debija LET tūrei būs Saūda Arābijā turnīrā ar viena miljona dolāru balvu fondu. Eiropā sacensības plānotas arī Francijā, Spānijā, Beļģijā, Nīderlandē, Apvienotajā Karalistē, Čehijā un Šveicē.

Dāmām pirmo reizi kopš tūres nodibināšanas 1978.gadā būs arī savs sezonas kopvērtējums - "Race to Costa del Sol", kur trīs labākās spēlētājas gada beigās sadalīs 250 000 eiro.

Sezonu LET ieskaitē golferes sāks februārī ar diviem turnīriem Austrālijā, bet noslēgums Andalūzijā ar "Costa del Sol Open" paredzēts novembra beigās. Sezonas gaitā ārpus Eiropas ieplānoti turnīri arī Dienvidāfrikā, Marokā, Taizemē, Indijā un Apvienotajos Arābu emirātos.

Pēdējās izmaiņas , 24.01.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē