Pasaule
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Inovācija Zviedrijā

Nākamgad Zviedrijā risināsies jauns turnīrs "Scandinavian Mixed", kur kungi un dāmas vienlaicīgi spēlēs vienā laukumā un pretendēs uz kopīgu 1,5 miljonu eiro balvu fondu. Organizatori pirmdien informēja, ka inovatīvā turnīra saimnieku lomā būs titulētie Zviedrijas profesionāļi Henrik Stenson un Annika Sorenstam. 

Turnīrs paredzēts no 11. līdz 14. jūnijam "Bro Hof Slott Golf Club", kur startēs pa 78 kungiem un dāmām. Kā tiks sagatavots spēles laukums, pagaidām vēl netika paziņots, bet Stenson un Sorenstam apliecināja savu dalību turnīrā nākamos trīs gadus. Stenson plāno piedalīties cīņā par visiem dalībniekiem vienīgo uzvarētāju kausu, bet Sorenstam apsolījusi dalību Pro-Am sacensībās.

"British Open" čempions Stenson ir pārliecināts, ka jaunais formāts ir pareizs solis, iezīmējot pozitīvu nākotnes attīstību. Savukārt Sorenstam, kura ir izmēģinājusi spēkus arī ASV PGA tūres sacensībās kungu sabiedrībā, saskata iespēju ar jaunu formātu piesaistīt golfam jaunāku auditoriju.

Eiropas tūres spēlētāji turnīrā arī pelnīs punktus Ryder kausa kvalifikācijas ieskaitē un tūres kopvērtējumā. Golferēm labi rezultāti papildinās punktu krājumu Dāmu Eiropas tūres sezonas ieskaitē.

Turpmākie divi "Scandianvian Mixed" 2021. un 2022.gadā notiks citos laukumos.

Pēdējās izmaiņas , 14.10.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē