Pasaule
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"The Players" sola visvairāk

Par neofociālo piekto sezonas "Major" turnīru uzskatītais "The Players Championship" kļuvis par līderi, piedāvājot profesionālā golfa turnīrā lielāko naudas balvu fondu. Marta vidū čempionāta dalībnieki Floridā "TPC Sawgrass" laukumā sadalīs 12,5 miljonus dolāru. Tas ir par 1,5 miljoniem dolāru vairāk nekā pirms gada.

Diez vai kāds golferis tāpat būtu jāpierunā spēlēt "The Players Championship", kas pērn savu balvu fonu pieaudzēja par pusmiljonu dolāru. Tolaik 11 miljoni dolāru bija dalīts otrais dāsnākais piedāvājums ASV PGA tūres kalendārā. Tomēr tagad papildinātais balvu fonds apsteidz arī "US Open", kas līdz šim bija līderis ar 12 miljoniem dolāru.

Pērn "The Players" uzvarējušais Webb Simpson saņēma 1,98 miljonus dolāru, bet "US Open" čempiona Brooks Koepka konta stāvoklis uzlabojās par 2,16 miljoniem dolāru. Pēc tādas pašas formulas, iemērot uzvarētāja tiesu "The Players" turnīrā, uzvarētājs nopelnīs 2,25 miljonus dolāru.

Tiesa, "The Players Championship" kā dāsnākais turnīrs var sevi dēvēt pašlaik, bet, iespējams, tas neturpināsies visu gadu. Četru "Major" turnīru rīkotāji ikgadējo balvu fondu nosauc tikai nedēļu pirms sacensību sākuma. "US Masters" jauno "Major" sezonu iesāks 11.aprīlī.

Pēdējās izmaiņas , 28.01.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē