Pasaule
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Woods dizainēs publisku laukumu Čikāgā

Kamēr golfa apskatnieki apcer, vai Tiger Woods šogad parādīs spēli, kas viņam ļaus atgūt superzvaigznes statusu arī laukumā, 14 "Major" turnīru uzvarētājs paudis apņēmību kļūt par arhitektu publiskā golfa projektā Čikāgā. Woods uzņēmums "TGR Design" projektēs divus laukumus Čikāgas centrālajā daļā, kas būs pieejami ikvienam.

Woods spēles prasmes apguva privātos laukumos Kalifornijā, un pašlaik vēlas sniegt savu ieguldījumu golfa pieejamības veicināšanā. Čikāgā ainaviski pievilcīgā vietā Mičiganas ezera krastā 18 bedrīšu laukuma un īsāka ģimeņu golfa laukuma būvēšanai būs privāts finansējums, bet tas darbosies kā klasisks mincipālais laukums.

Jau decembra beigās golfa laukumu tapšanu akceptēja Čikāgas parku pārvaldnieki, un šogad varētu sākties būvniecības darbi.

"Mums ģimenē nebija tik daudz naudas, lai iestātos privātā klubā, tādēļ bija lieliski, ka varējām spēlēt publiskā laukumā," Woods paziņoja "Chicago Parks Golf Alliance" prezentācijā. "Uzbūvēt publisku golfa laukumu Čikāgā ir kas lielisks. Tur varēs redzēt pilsētas siluetu, tas ir gluži vai turpat pie ceļa. Ir patiešām lieliski radīt ko tik īpašu."

Tikmēr Tiger paziņas sola, ka no Woods šogad gaidāmi jauni panākumi, ļoti iespējams, "Major" līmenī.

Pēdējās izmaiņas , 21.01.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē