Pasaule
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Bīstama dzīvesbiedre

Neveiksmīgam raundam profesionālajā golfā var būt smagas sekas, bet ne vienmēr tas nozīmē tikai bēdīgu sportisko iznākumu. "Major" turnīra čempiona Lucas Glover sievu policija maija vidū aizturēja par vardarbību pret vīru pēc viņa palikšanas aiz kata "Players Championship" turnīrā. 

Likumsargu rokās 36 gadus vecā Krista Glover nonāca par miesas bojājumu nodarīšanu vīram un uzbrukumu vīramātei ģimenes īrētajā mājā Floridā. Turklāt scēna risinājās ģimenes abu bērnu priekšā, vēstīja "The New York Post".

Savukārt 2009.gada "US Open" čempions Lucas Glover pēc policistu ierašanās viņiem paskaidroja, ka pēc neveiksmīga sieva raunda sieva sāk kašķēties un lamā viņu par neveiksminieku. Golferis "Players Championship" pārvarēja katu pēc pirmajām divām kārtām, bet pēc spēlēšanas trešajā dienā palika aiz svītras un līdz ar to arī bez prēmiju naudas.

Krista Glover paziņojusi, ka, vai nu vīrs sāks uzvarēt, vai viņa ar bērniem dosies prom, un vīrs tos nekad vairs neredzēs. Lai gan Lucas Glover lūdza policiju iztikt bez sievas arestēšanas, dzīvesbiedre tika nogādāta aresta telpās, jo gan vīrs, gan vīramāte bijuši acīmredzami apskādēti.

Arests gan nebija paveicams bez fiziska spēka pielietošanas, jo, uzliekot roku dzelžus, golfera dzīvesbiedre kļuvusi agresīva, ķērusies pie durvīm un stenderēm, bet policijas automašīnā skaļi kliegusi un spārdījusies, solot visiem atlaišanu, "kad tūres vadība to uzzinās".

No cietuma gan nemieru cēlāju vēlāk atbrīvoja pret 2500 dolāru drošības naudu, taču nu viņai jārēķinās arī ar apsūdzībām par pretošanos arestam.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē