Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jauns turnīrs Jūrmalas laukumā

"Jūrmala Golf Club" šī būs darbīga nedēļas nogale, jo sestdien risināsies jauns sezonas saldākais turnīrs "Raunas Dārzs Open" ar lieliskām balvām un gardiem pārsteigumiem no Raunas Dārza gan pirms, gan pēc spēles, savukārt svētdien gaisotne solās kļūt vēl azartiskāka, jo tiks izspēlēts Latvijas kauss.

"Raunas Dārzs Open" ir sarūpējis saldas un bagātīgas balvas visiem grupu uzvarētājiem, kā arī papildu balvu sitienu spēles ieskaitē:

  • 1.vieta - 100 EUR dāvanu karte un salds pārsteigums
  • 2.vieta - 75 EUR dāvanu karte un salds pārsteigums
  • 3.vieta - 50 EUR dāvanu karte un salds pārsteigums
  • 100 EUR dāvanu karte labākā rezultāta īpašniekam sitienu spēlē.

Papildus izlozēs vienu dāvanu karti eklēru meistarklasei starp spēletājiem, kas 18. bedrīti izspēlēs ar PAR vai labāk. Vēl vienu dāvanu karti eklēru meistarklasei izlozēs starp dalībniekiem, kas nebūs tikuši pie balvām.

Turnīra green fee - 25 EUR, dalības maksa - 25 EUR.

Plašāka informācija par turnīru un pieteikšanās iespējama ŠEIT.

Starp dalībniekiem, kas spēlēs "Jūrmala Golf Club" nedēļas nogales turnīros, sezonas beigās izlozēs 3 vērtīgas balvas - pilnu sezonas karti 2021. gadam, pirmdienas - ceturtdienas sezonas karti 2021. gadam un "Jūrmala Golf Club" Akadēmijas laukuma sezonas karti 2021. gadam. Visas rezultātu kartītes piedalīsies izlozē, līdz ar to, jo vairāk izspēlētu turnīru, jo lielāka iespēja laimēt!

Pēdējās izmaiņas , 07.07.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē