Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Matisoni uzvar Valmieras čempionātā pāriem

Golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras aizvadītās nedēļas nogalē risinājās 10. Valmieras čempionāts golfā pāru spēlē, kur par čempioniem kļuva Ingars Matisons un Paula Matisone. Savukārt 10. Valmieras kausu golfā pāru spēlē izcīnīja Dans Patriks Dukurs un Modris Zvirbulis.

Uz pasākumu bija pulcējies 21 pāris no Valmieras, Cēsīm, Ogres un Rīgas, kas vasarīgi karstajā dienā izspēlēja 18 bedrītes scramble formātā. Pirmās deviņas bedrītes vērtēja kausa izcīņas ieskaitē (HCP neto). Valmieras kausu ieguva Dans Patriks Dukurs un Modris Zvirbulis, otro vietu – Uģis Audriņš un Jānis Krūka, bet trešie bija Raivo Sarelainens un Anna Villa.

Otrās deviņas bedrītes tika vērtētas čempionāta ieskaitē sitienu spēlē. Valmieras čempionu titulu golfā pāru spēlē izcīnīja Ingars Matisons un Paula Matisone, otrajā vietā ierindojās Modris Zvirbulis un Dans Patriks Dukurs, bet trešie labākie bija Kristaps Matisons un Raivo Bāliņš.

Turnīru atbalstīja Valmieras pilsētas pašvaldība, minerālūdens ID’EAU un atpūtas parks “AVOTI”. Golfa laukums “Avoti” atrodas vien 3km attālumā no Valmieras pilsētas centra un tajā regulāri organizē sacensības, kā arī notiek golfa skola gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 25.06.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē