Latvija
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Sniegi aptur Annu

Pirmais marta turnīrs ziemīgās noskaņās otrdien Ziemeļkarolīnā priekšlaicīgi noslēdzās Annai Diānai Švankai un Latvijas amatieru čempiones pārstāvētajai Campbell universitātei. Pāris bedrītes pirms otrā raunda beigām Anna jau bija pakāpusies līdz dalītai 4.vietai, kad kļuva skaidrs, ka sniega dēļ turnīrs ir beidzies. 

Uzvarētājas turnīrā noteica pēc viena raunda jeb 18 bedrīšu rezultātiem, lai gan bija plānots izspēlēt 54 bedrītes. Tādējādi Anna kā komandas līdere ar +1 virs PAR dalīja 8.vietu, bet komandu ieskaitē Campbell universitāte dalīja 2.vietu, neaizstāvot pērn iegūto titulu. 

Spēlējot visu pirmdienu, golferes turnīrā gandrīz pabeidza divus raundus, līdz iestājās tumsa. Campbell komandai bija pamats rītu sagaidīt labākā noskaņojumā, jo turnīra turpinājums izvērtās veiksmīgāks nekā sākums un jau izdevās pārņemt vadību. Tomēr sasnigusī sniega sega tika atzīta par tik pamatīgu, ka tā nokušana būtu jāgaida pārāk ilgu laiku.

Sniega ainavas golfa laukumā Cambpell meitenēm tik drīz gan laikam vairs neizdosies sabildēt, jo jau pēc pāris dienām jādodas ceļā uz nākamo ASV studentu sporta (NCAA) turnīru Floridā. 

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.03.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē