Latvija
11. Maijs, 2024. Milda, Manfreds, Karmena
Pāru kaujas
rezultâti

Blakus TOP 5

Iespaidīgas trešā raunda beigas piektdien palīdzēja Laurai Jansonei vēlreiz nospēlēt ar -4 zem PAR un pakāpties uz dalītu 6.vietu Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Apvienotajos Arābu emirātos. Pēdējā kārtā Latvijas profesionāle spēlēs vienā flaitā ar leģendāro anglieti Laura Davies, un abām Laurām izredzes cīņā par uzvaru ir vienādas.

Turnīra trešā diena "Emirates Golf Club" laukumā Laurai sākās teicami ar diviem bērdijiem pirmajās trijās bedrītēs. Vidusposms bija mērens ar dienas vienīgo bugiju 9.bedrītē, bet tā bija vēl tikai pauze pirms spoža noslēguma. Trīs bērdiji pēdējās četrās bedrītēs, tostarp divās pēdējās, ļāva pakāpties augstāk par turnīra pusceļā dalītu 12.vietu.

Līderpozīcijas pirms pēdējās sacensību kārtas saglabāja Nīderlandes golfere Anne van Dam, kura Laurai ir četrus sitienus priekšā. 

Pēdējā raundā Lauras flaitā spēlēs arī vairākkārt LET turnīros TOP 5 iekļuvusī amerikāniete Katie Burnett, tomēr skatītāju īpašu ievērību varētu izpelnīties 54 gadus vecā Laura Davies, kura karjerā ir uzvarējusi 84 profesionāļu turnīros, un ar 45 uzvarām ir LET tūres rekordiste. Davies rēķinā ir arī četri "Major" tituli, kas izcīnīti deviņdesmito gadu vidū. Lai gan viņas spožākais slavas laiks ir pagājis, pieredzējusī angliete pastāstīja, ka Dubaijā grīni viņai ir daudzmaz viegli sasniedzami, un tad var likt lietā ripināšanas meistarību.

Arī pēdējā raunda norisei tiešraidē varēs sekot LET "YouTube" kanālā. Laurai starts paredzēts plkst. 9.04 pēc Latvijas laika.

"Dubai Ladies Classic" REZULTĀTI

 

Pēdējās izmaiņas , 08.12.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē