Latvija
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Gada licences maksa nemainīga

Golferu ikgadējo dalības maksu handikapa un sacensību sistēmas uzturēšanai Latvijas Golfa federācija 2017.gada sezonā saglabājusi nemainīgu pērnajā līmenī. Gan pieaugušajiem, gan junioriem un studentiem iekļaušanās jaunajā sezonā līdz ar to finanšu saistības nepalielinās.

Standarta dalības jeb licences maksa arvien būs 30 eiro gadā, savukārt junioriem un studentiem - 10 eiro. Vienreizīgais maksājums ne tikai nodrošinās spēlētājiem oficiāla handikapa uzturēšanu, bet arī ļaus izmantot golfa laukumu īpašos piedāvājumus, piemēram, noteiktās dienās spēlēt par ļoti pretimnākošu green fee cenu.

Jāpiebilst, ka studējošo golferu 10 eiro dalības maksai kvalificējas pilna laika klātienes studenti līdz 24 gadu vecumam.

Vērts arī paturēt prātā, ka bez oficiāla handikapa daudzviet pasaulē var būt sarežģīti tikt laukumā. Turklāt lielai daļai golferu vajadzība pēc aktīva handikapa būs pavisam drīz - pēc pāris nedēļām Turcijā risināsies Latvijas un Vidzemes ziemas čempionāti.

Maksājumu var veikt gan golfa klubā, gan ar bankas pārskaitījumu LGF kontā "Swedbank" LV69HABA0551019017274. Pārskaitījuma dokumentā jānorāda personas vārds un uzvārds, par kuru maksājums veikts.

Pēdējās izmaiņas , 06.02.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē