Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Iesācēji atzīmējas Zaļo kausā

Attaisnojot izvirzīto mērķi, Zaļo kauss "Viesturos" svētdien piesaistīja padaudz spēlētāju, kuri tikai sāk izjust golfa spēles pievilcību. Kungiem divās HCP grupās uzvaras guva Ervīns Fogts un Ralfs Šantars, bet dāmām galvenās balvas nopelnīja Kristīne Marksa un Diāna Lediņa.

Vislielākā konkurence bija HCP 36 grupā kungiem, kur Fogts uzvarēja ar 101 sitienu. Par diviem sitieniem vairāk bija jāizdara otrās vietas ieguvējam Renāram Burskānam, bet kausu par 3.vietu 15 dalībnieku konkurencē nopelnīja ar 111 sitieniem nospēlējušais Dzintars Kalniņš.

Vienīgais zem simta kungu konkurencē nospēlēja Šantars, par 96 sitieniem saņemot galveno balvu HCP 30-35 grupā. Otrais ar 116 sitieniem bija Harijs Bariss, kam HCP 36 grupā ar šādu rezultātu neizdotos iekļūt trijniekā.

Lediņa uzvarēja HCP 40 grupā dāmām (137 sitieni), savukārt HCP 35-39 grupā Marksa pirmo vietu guva ar 99 sitieniem.

Marksa un Fogts nopelnīja balvas arī par tālākajiem izsitieniem attiecīgi 9. un 3.bedrītē. Tuvākais sitiens karodziņam 2.bedrītē izdevās Agrim Purvišķim.

Zaļo kausā spēkus izmēģināja ne tikai gados īpaši jauni golferi, un vidējais spēlētāju vecums varētu būt ap gadiem 30. Ņemot vērā turnīra specifiku, daļa spēlētāju startēja vēl bez HCP kartēm.

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē