Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golferi izplešas Igaunijā

Sezonas kulminācija tuvojas arī Latvijas Pļavu golfa asociācijas (LPGA) kausa izcīņā, kur pirmais trijnieks ir ieguvis solīdu pārsvaru pār sekotājiem, taču par galīgo vietu sadalījumu vēl ir pāragri spriest. Kārtējais 7.posms notiks aiz Latvijas robežām, jo pļavu golferi ir nolēmuši sestdien noskaidrot, kas notiek robežas igauņu pusē “Audru Golf” laukumā netālu no Pērnavas.

Nesen atvērtais “Audru Golf” 9 bedrīšu laukums nav no sarežģītākajiem, par ko liecina ne tikai PAR 32, bet arī kopējā 1772 metru (jardu?) distance. Taču, kā zina teikt tur spēlējušie, laukums nav arī tik vienkāršs un garlaicīgs, kā varētu spriest pēc “Audru Golf” mājas lapā redzamajiem attēliem. Piecas ir PAR 4 bedrītes (garākā no tām 285 metri), bet četras – PAR 3 (īsākā 96 m).

“Audru Golf” koncepcija ir līdzīga kā pļavu golfā – dot iespēju jebkuram gribētājam izjust golfu ne tikai treniņlaukumā, bet arī izspēlēt visu pa īstam. LPGA posma dalībnieki tad arī varēs izvērtēt, cik vērts ir “Audru Golfiklubi” čempionāta uzvarētāja rezultāts – 66 sitieni 18 bedrītēs.

Lai spēlēšanai sataupīto enerģiju nezaudētu maldoties pa lielākiem un mazākiem neceļiem, var noderēt www.audrugolf.com/indexeng.htm atrodamā shēma. Mājas lapā ir arī plašāka informācija par laukumu, izmaksām, u.tml.

Pirms Igaunijas posma LPGA kausa izcīņas kopvērtējumā vadībā ar 111 punktiem ir Jurģis Ābele, taču Modris Zvirbulis (106) un Agris Šalmis (100) ir pietiekami tuvu, lai līdera kļūmes gadījumā sarīkotu apvērsumu vietu dalīšanā.

Starta laiki LPGA posmā būs kā parasti no plkst.10 līdz 12.

Pēdējās izmaiņas , 15.09.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē