Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo Golf" - oāze bez inflācijas

Lēnais, bet nemitīgais cenu kāpums ir kļuvis par tik ierastu lietu, ka tā apspriešana vairs pat nešķiet interesanta. Taču izrādās, ir tādas vietas, kuras finanšu dilonis nav skāris, un golferiem par prieku viena no tām ir "Ozo Golf Club". Sezonas karšu cenas nākamajam gadam ir tādas pat kā aizvadītajā sezonā, un kā jau parasti vismazāk maksā tie, kas maksā pirmie.

Ja maksājums tiks nokārtots līdz 31.janvārim, individuālais sezonas abonements izmaksās 500 latu. Nav mainīta arī cena vēlākiem pircējiem - 700 latu. Savukārt rudens golferiem tiek dota iespēja par 300 latiem neierobežoti ilgu laiku spēlēt no 1.augusta.

Par laicīgu sezonas kartes iegādi jāpadomā ģimenēm, kas vēlas ietaupīt. Līdz 31.janvārim abonements tāpat kā pirms gada maksās 850 latu, bet vēlāk jau būs jārēķinās ar 1200 latiem, kas ir par 200 latiem vairāk nekā 2004.gada sezonai.

Sezonas karte tāpat kā ģimenes karte "Ozo Golf Club" laukumā nodrošina neierobežotu spēles laiku (green fee) visas sezonas garumā, tostarp arī sacensībās. "Ozo Golf Club" gan patur iespēju ieviest sankcijas pret tiem abonementu īpašniekiem, kuri pirms spēles nevīžo reģistrēties recepcijā. Pārkāpējiem - recidīvistiem jārēķinās ar iespēju papildus maksāt green fee sacensībās, vai pat vispār mačos palikt skatītājos.

Taujāts par līdzšinējo cenu saglabāšanas iemesliem, "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče norādīja, ka ir pieaudzis sponsoru un atbalstītāju skaits. Arī nacionālās sporta bāzes statuss atvieglo dzīvi ne tikai laukumam, bet arī sezonas karšu pircējiem.

Savukārt sankcijas "brīvgājējiem" ir paredzētas ne tādēļ, lai kādu iebiedētu, bet gan lai uzturētu laukumā zināmu kārtību. Ja līdz šim sezonas vidū parādījušies golferi, kuri no auto taisnā ceļā dodas uz tee, tikai dažas reizes radīja problēmas citiem, tad pieaugot spēlētāju un golfa tūristu skaitam šāda pašdarbība ir ceļš uz nesaskaņām un konfliktiem.

Sezonas karte atbrīvo spēlētāju no green fee maksas, bet ne no prasības reģistrēties spēlei. Šo noteikumu punktu pilda arī "Ozo Golf Club" biedri, tādēļ izņēmumu sezonas karšu īpašnieku vidū nebūs, sacīja Puče.

Nākamajā sezonā nemainīsies arī "Ozo Golf Club" green fee.

"Ozo Golf Club" sezonas karte

1 spēlētājam:

a) 500 Ls (cena spēkā no 1. līdz 31. janvārim)

b) 700 Ls (cena spēkā no 1. februāra līdz 31. jūlijam)

c) 300 Ls (cena spēkā no 1. augusta līdz sezonas beigām). 

Bērnam līdz 16 gadiem: pus cena no sezonas kartes.

Sezonas karti izmanto viens spēlētājs, bez tiesībām nodot to lietošanā citai personai.

 Ģimenes karte

a) 850 Ls (cena spēkā no 1. līdz 31. janvārim)

b) 1200 Ls (cena spēkā no 1. februāra līdz sezonas beigām)

Ģimenes sezonas karti izmanto divi spēlētāji, kurus vieno pirmās pakāpes radniecība (sieva – vīrs, bērni).

  Sezonas kartes izmantošanas noteikumi

1. Sezonas kartes īpašnieki ir atbrīvoti no sacensību spēles maksas (green fee), bet nav atbrīvoti no turnīru dalības maksas (participation fee).

2. Sezonas kartes īpašniekiem ir pienākums rezervēt spēles laiku (tee time) laukumā un pirms spēles izņemt kluba recepcijā spēles maksas biļeti (green fee card), kurā tiek norādīts datums un laiks, kad spēlētājam jādodas laukumā.

3. Ja Sezonas kartes īpašnieks atrodas laukumā bez spēles maksas biļetes, kas apzīmogota kluba recepcijā (spēles dienas datums, laiks), laukuma administrācija ir tiesīga:

a) brīdināt spēlētāju par šo pārkāpumu;

b) liegt šim spēlētājam turpināt spēli.

Neievērojot šo noteikumu atkārtoti, kluba administrācija sezonas kartes īpašniekam ir tiesīga liegt piedalīties Ozo Golf Club rīkotajās sacensībās vai arī pieprasīt par dalību sacensībās maksu (green fee+dalības maksa).   

4.Sezonas kartes īpašniekam ir pienākums ievērot "Ozo Golf Club" iekšējās kārtības noteikumus un spēles noteikumus laukumā, kā arī rūpēties par citu spēlētāju labsajūtu un ērtībām laukumā. 

5. Apģērba kodekss: apavi ar "soft spikes". Džinsi un T-krekls nav atļauti.

Pēdējās izmaiņas , 30.12.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē