Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunā gadā jauns pro

Skandināvu ietekme Latvijas golfā turpināsies arī jaunajā sezonā, taču personālijas pamainīsies. Olas Engberga gaitas "Ozo Golf Club" pro amatā ir noslēgušās, un viņa pienākumu pārņēmējs kļūs zināms janvāra vidū. Uz pārrunām ar darba devējiem ieradīsies pa vienam augsta līmeņa kandidātam no Somijas un Zviedrijas.

Par atsaucības trūkumu pēc publicētā piedāvājuma pieteikties uz radušos pro vakanci nevarēja sūdzēties, jo tika saņemti 112 pieteikumi, pastāstīja "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče. Visiem gribētājiem ceļš uz Rīgu gan nebūs jāmēro, jo divus piemērotākos pretendentus atlasīja pēc viņu CV minētajām gaitām.

Sašaurinot kandidātu loku, darba devēju izvēle krita uz somu un zviedru, kuri abi ir aptuveni 35-40 gadu veci, un līdzšinējā karjerā jau tikuši tālāk par Engbergu. Ja līdzšinējais pro bija sasniedzis pirmo PGA apmācības līmeni, tad viņa pēctecim jau būs par pakāpi augstākas prasmes. Ievērojamā atsaucība konkursā un vēlme strādāt "Ozo Golf Club" apliecina, ka Latvija golfā ir pamanīta, un līdz šim paveiktais ir devis augļus, norādīja Puče.

Abi pretendenti līdzšinējā karjerā jau ir devuši padomus, gan profesionāliem spēlētājiem, gan izlašu dalībniekiem. Pēc apstiprināšanas amatā līgumu ar jauno "Ozo Golf" pro slēgs uz četriem mēnešiem, un darba pienākumus viņam būs jāsāk pildīt maijā.

Tāpat kā Engbergam arī jaunajam pro būs jāstrādā ar Latvijas junioru izlasi, veicinot jauno golferu meistarības kāpumu.

Lai gan kluba jaunajam pro būs augstāka kvalifikācija, tas nekādi neietekmēšot viņa pakalpojumu cenas, kas "Ozo Golf Club" salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu nemainīsies.

Saprotams, ka jaunpienācējs nebūs vienīgais club pro, jo darbu "Ozo Golf" turpinās Artūrs Krukovs.

Pēdējās izmaiņas , 03.01.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē