Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Zviedru laiki turpinās

Kadru jautājums “Ozo Golf Club” ir kļuvis skaidrs, lieki nekavējot savu un citu laiku – club pro pienākumus šosezon līdztekus Artūram Krukovam pildīs zviedrs Hakan Svenson. Jaunā darbinieka iemaņu un kvalifikācijas aprakstā īpaša vieta ir ierādīta tieši pedagoģiskām prasmēm, kā arī augsta līmeņa PGA skolu diplomiem.

Svenson bija ieradies uz pārrunām “Ozo Golf”, un darba devēji, izvērtējot pretendentus, atdeva priekšroku viņam, nevis konkurentam no Somijas.

Lai gan Svenson visus grādus golfa zinībās ir ieguvis līdz pagājušās desmitgades beigām, tas nenozīmē, ka pēc tam viņš ir tikai priecājies par sasniegto un dusējis uz lauriem.

Atšķirībā no autovadītāja tiesībām, Zviedrijas PGA iegūtā kvalifikācija ir jāaizstāv, ik gadu kārtojot pārbaudes, pastāstīja “Ozo Golf” direktors Armands Puče. Tādēļ jaunie darba devēji ir pārliecināti, ka Svenson joprojām ir tāda līmeņa pro, kāds līdz šim Latvijā vēl nav strādājis.

Par Svenson īpašajiem talantiem uzskata viņa padziļināto pieeju video apmācībā, kā arī lielisku izpratni par dažādu palīgierīču izmantošanas lietderību. Svenson pārzin daudzās un dažādās ierīces, kas tirgū tiek piedāvātas kā lielisks palīgs meistarības celšanā. Jaunais pro mākot ieteikt katram pareizāko, kā arī atpazīt patiešām apmācībā noderīgas palīgierīces no plikiem mārketinga trikiem.

Ir panākta vienošanās, ka Svenson Latvijā strādās piecus mēnešus no maija līdz septembrim. Noslēgtais līgums paredz, ka viņš četras reizes nedēļā sniegs stundas Rīgas Golfa skolas audzēkņiem, bet divreiz nedēļā darbosies ar nacionālo junioru izlasi.

Tāda līmeņa apmācības speciālistu kā Svenson Zviedrijā ir tikai ap 150 personu, tādēļ ir pamats būt apmierinātiem, ka viens tagad būs arī Latvijā, sacīja Puče.

Līdzšinējie darba devēji rekomendācijās ir īpaši atzīmējuši 37 gadus vecā Svenson pedagoģiskās spējas, kā arī atklāto un sabiedrisko raksturu, ko viņa apmācāmie vienmēr esot novērtējuši.

Pēdējās izmaiņas , 11.01.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē