Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Puisīši uz Āziju

Lai piepildītu sen nopelnītās tiesības spēlēt “Faldo Series International Trophy” turnīrā, un piedalītos arī citās organizatoru sarūpētās aktivitātēs, sestdien ceļā uz Honkongu dosies Krista Puisīte. Tālajā ceļā uz mīklainajiem austrumiem jaunās spēlētājas pavadonis būs viņas tēvs Aldis Puisītis.

EJGT vadība turēja doto vārdu, nodrošinot tūres sešu vecuma grupu uzvarētājiem tiesības piedalīties "Faldo Series International Trophy" pasākumā. Uz vietas par jaunajiem golferiem un viņu izdevumu segšanu parūpēsies organizatori. Tiesa, lai padarītu dzīvi vienkāršāku, par ērtāku ceļu uz Āziju un atpakaļ Puisīši maksā paši.

Ja "Faldo Series" iepriekš bija tīrs britu pasākums, ko papildināja jaunieši no kontinentālās Eiropas, tad šogad pirmo reizi finālā startēs arī jaunie golferi no Āzijas.

Laukumā, kurā notiek “Hong Kong Open”, par Faldo un viņa viesu gaidāmo vizīti īpaši nesatraucas, un savā mājas lapā par to pagaidām neinformē. Toties jebkurš var uzzināt, ka Faņliņas laukumā green fee ir 1400 Honkongas dolāru, kas ir tikpat cik 95 lati.

Cik zināms, tad Krista no Baltijas valstīm nebūs vienīgā "Faldo Series International Trophy" dalībniece, jo ielūgumu spēlēt Honkongā negrasās laist garām arī igaunis Mark Suursalu, stāstīja Puisītis.

Pasākums ilgs piecas dienas. Pēc pārlidojuma pirmdien un otrdien būs treniņu dienas, kam sekos divas sacensību dienas ar 36 bedrīšu izspēli. Noslēguma dienā paredzēts vēl viens turnīrs ne tik nopietnā formātā.

“Faldo Series International Trophy” organizēšanā līdzdarbojas Honkongas golfa asociācija, un turnīru atbalsta gan Sentendrjūsas “Royal and Ancient Golf Club”, gan PGA Eiropas tūre.

Gatavojoties pārstāvēt Latviju Honkongā, Krista izmantoja iespēju piedalīties EJGT organizētajā treniņnometnē Spānijā, kur varēja izbaudīt īsti vasarīgus laika apstākļus. Laiks netika pavadīts dīkā, jo ik dienu notika pa trim intensīviem treniņiem. Cik daudz tas būs devis, Puisīte varēs pārbaudīt jau nākamās nedēļas sākumā.

Pēdējās izmaiņas , 14.01.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē