Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Desmitnieks pret Lietuvu

Pēc dažiem vairāk, bet citiem mazāk veiksmīgiem mēģinājumiem saskaņot personiskos plānus ar iespējām svētdien „Ozo Golf Club” pārstāvēt Latviju mačsacīkstē pret Lietuvu, kļuvis zināms mājinieku sastāvs. Latvijas desmitnieks startēs nacionālā amatieru čempiona un izlases kapteiņa Mikus Gavara vadībā.

 

Kā jau iepriekš tika sludināts, komandas komplektēšanā izšķiroši bija Latvijas Amatieru čempionāta rezultāti. Nelielas korekcijas ieviesa pašu spēlētāju plāni un vēlmes.

 

Pēc nolikuma vietas izlasē automātiski pienāktos pirmo astoņu vietu ieguvējiem, taču amatieriem dzīve nav tikai golfa spēlēšana, tādēļ komandā nebūs Raivja Kalniņa, Maršala Krotenberga, un Andra Ciņa.

 

Par diviem kapteiņa izraudzītiem spēlētājiem sākotnēji kļuva Tālivaldis Pētersons un Edgars Zālītis, taču pēdējais no viņiem spēlēt nevarēs. Komandu vēl papildināja Jānis Liepiņš un Normunds Mazjānis.

 

Pret lietuviešiem ir gatavs spēlēt nopietns sastāvs, kam jāpacenšas uzvarēt tāpat kā pirms gada. Turnīra formāts ir itin vienkāršs - komandu rezultātu veido 10 match-play pāru cīņu iznākumi.

 

Mačsacīkste

Latvija – Lietuva

2005.gada 10.jūlijs („Ozo Golf Club”)

 

  1. Mikus Gavars (kapteinis)
  2. Dāvis Puksts
  3. Kārlis Broders
  4. Mārtiņš Balodis
  5. Māris Gulāns
  6. Vitauts Tučkus
  7. Vilis Krištopans
  8. Tālivaldis Pētersons
  9. Jānis Liepiņš
  10. Normunds Mazjānis.

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē