Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Acīte pirms pēdējā raunda

Otrā sacensību diena Indijā izvērtās izaicinošāka Laurai Jansonei, taču konkurentēm kopumā neklājās vieglāk, tādēļ arī pēc +4 raunda Latvijas profesionāle Dāmu Eiropas tūres (LET) posma rezultātu tabulā atkāpās tikai nedaudz un dala 21.vietu.

Bērdijs, bugijs un divi divkārši bugiji - tāda bija Lauras bilance otrajā sacensību dienā "DLF Golf and Country Club" laukumā. Summā Lauras rēķinā ir +5 virs PAR, un līdzšinējie kopējie rezultāti apliecina, ka šajā turnīrā vēl jo mazāk var paļauties uz prognozēm, jo 10 sitienu atšķirība starp pirmo un otro dienu spēlētājām bija vērojama gan ar plusa, gan mīnusa zīmi.

Ne velti viena no pirmās dienas līderēm somiete Ursula Wikstrom atzina, ka šajā turnīrā no bērdija iespējas līdz bugijam Gary Player laukumā var nonākt ātrāk nekā aci pamirkšķināt. Pati negribot, viņa to pierādīja otrajā raundā, kad pirmās dienas 70 sitieniem sekoja apaļi 80.

Zīmīgi, ka pēc diviem raundiem Lauras rezultāts ripināšanā - vidēji 30,5 sitieni - ir 20. labākais un teju sakrīt ar viņas ieņemto vietu turnīra tabulā. Vēl augstāk Laura ir tikai pēc draivu precizitātes (18.), taču proporcionāli tālāk pēc vidējās draiva distances (57.vieta).

Pēc otrās kārtas atlikušas vairs tikai četras golferes ar kopējo rezultātu zem PAR, bet vadībā ar -3 izvirzījās mājiniece Aditi Ashok. Līdere otrā raunda otrajā deviņniekā iespēlēja piecus bērdijus, tomēr izskatās, ka mērķis tikt pie mīnusiem par katru cenu ir ļoti riskants, jo rezultātu tabula liecina, ka arī ar četriem bērdijiem raundā varēja nopelnīt +11.

#India #hwio2016 #10yearsofwomensindianopen @letgolf @heromotocorp @opensponsorship Photo. @tjsnapper

A photo posted by Laura Jansone (@jansone_laura) on

Indijas sieviešu Open REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.11.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē