Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Par vienu šķērsli mazāk

Pārliecinoši LPGA kvalifikācijas otrā posma barjeru nedēļas nogalē Floridā pārvarēja Krista Puisīte, nodrošinot tiesības decembrī izšķirošajā atlases turnīrā cīnīties par LPGA tūres karti. Četras dienas spēlējot divos "Plantation Golf and Country Club" laukumos, Krista finišēja dalītā 24.vietā.

Četru kārtu summā "Panther" un "Bobcat" laukumos Latvijas profesionāle nospēlēja ar +4 virs PAR (72-73-75-72) un ar astoņu sitienu rezervi kvalificējās trešajam atlases posmam, kas novembra beigās un decembra sākumā risināsies arī Floridā uz "LPGA International" fērvejiem un grīniem. Salīdzinājumā ar pērno gadu Krista LPGA kvalifikācijā ne tikai pārvarēja otro atlases posmu, bet šajā turnīrā arī finišēja gandrīz 100 vietu augstāk nekā pirms gada.

Gandrīz 200 dalībnieču startēja otrajā atlases posmā, kur golferes cīnījās ne jau par balvu fondu, bet gan pēc prāvas dalības naudas iemaksas pretendēja kvalificēties turnīram, kur būs iespēja nodrošināt dalību pasaulē prestižākajā dāmu tūrē. Otrā posma barjeru pārvarēja 29 valstu 84 spēlētājas, kuru rezultāts summā nebija sliktāks kā +12 virs PAR.

Otrajā kvalifikācijas daļā spēlētājas gaidīja nopietns pārbaudījums - lai gan uzvarētāja norvēģiete Marianne Skarpnord nospēlēja ar -11 zem PAR, mīnusā pret laukumu turnīru pabeidza tikai 11 golferes. Otro vietu ieguva pasaulē otrā spēcīgākā amatiere angliete Bronte Law ar -6 zem PAR.

LPGA otrā kvalifikācijas posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 24.10.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē