Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Vasaras turpinājums"Viesturos"

Turpinoties astronomiskajai vasarai, golferi svētdien "Viesturos" sacentās "Baltic Beach Hotel" kausa izcīņā, kur rezultātus vērtēja nedaudz pamainītās handikapa grupās. Turnīru noskaņās Jaunmārupē spēlētājus uzņems arī oficiāli pēdējā vasaras dienā - 22.septembrī.

Kungiem neto ieskaitē spēlēja golferi ar handikapu līdz 24, kas būtiski palielināja konkurenci citkārt ne tik daudzskaitlīgajā grupā. Augstāka HCP golferi savu iespēju garām nepalaida - uzvarēja Andrejs Berķis ar neto PAR atbilstošu rezultātu. Par vienu neto sitienu visdaudzskaitlīgākajā grupā atpalika Andris Rimkevičs, bet zemākā handikapa īpašnieks Edmunds Jansons apliecināja gatavību jebkura konkurencei un izcīnīja 3.vietu ar 82 sitieniem jeb neto +3 virs PAR.

Otrajā HCP grupā kungiem absolūts līderis bija Vadims Klamanis ar 37 stableford punktiem.

Savukārt dāmām spēcīgākajā HCP grupā konsekventi uzvaras turpināja krāt Daiga Puisīte, iekrājot 35 stableford punktus. Otrā ar 32 punktiem bija Jeļena Šestakova, par viena punkta tiesu apsteidzot Skaidrīti Verbicki. Dāmām otrajā HCP grupā vienīgā labāk par savu handikapu nospēlēja Ieva Priedīte, pārspējot pārējās sāncenses.

Atsevišķi savus rēķinus kārtoja jaunieši. Puišiem Elvijs Šalājevs uzvarēja ar 85 sitieniem un neto 71. Par vienu neto sitienu atpalika Roberts Eihmanis, kurš sasniedza dienas labāko rezultātu sitienu spēlē (72). Meitenēm pirmo no trešās jeb pēdējās vietas šķīra tikai divi neto sitieni. Linda Dobele bija labākā gan pēc sitienu skaita (75), gan neto (73).

Dažas stundas pirms astronomiskās vasaras beigām nākamo svētdien "Viesturos" apbalvos Izaicinājuma kausa dalībniekus.

Pēdējās izmaiņas , 15.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē