Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Arī Ševčenko

Citos sporta veidos panākumus guvušo atlētu pievēršanās golfam nav nekas jauns, taču spožākās zvaigznes arvien pievērš lielāku uzmanību, it īpaši, ja startē nozīmīga līmeņa turnīros. Ukrainas futbola leģenda Andrijs Ševčenko šonedēļ atsaucies nopietnam izaicinājumam un dzimtajā Ukrainā, Harkivā, spēlēs Eiropas "Challenge" tūres posmā.

Ševčenko pēc ne visai izdevušās karjeras politikā golfam pievērsies itin nopietni, ko raksturo handikaps HCP 2. "Superior" kausa izcīņā Harkivā Ševčenko ar piedalīšanos vien neplāno samierināties.

"Šeit man būs pirmais lielais turnīrs, un tas būs arī pirmais tik nozīmīgais notikums Ukrainā, tas būs ļoti svarīgi golfa attīstībai," Ševčenko citēja Eiropas tūres organizatori. "Laukums ir visai grūts. Pašlaik ar savu spēli esmu apmierināts un priecājos, ka esmu šeit," viņš piebilda.

Ševčenko atzina, ka pirmo reizi spēlē tik nozīmīgā turnīrā, taču cer uz panākumiem. "Superior Golf Club and Spa Resort" laukumā rīkotajās sacensībās profesionāļi sadalīs 200 000 eiro balvu fondu.

Līdzās tūres profesionāļiem spēlēs arī savulaik izcilais Krievijas tenisists Jevgēņijs Kafeļņikovs, kurš tāpat kā Ševčenko apņēmies golfā tikt pie ceļazīmes uz 2016.gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.

Pēdējās izmaiņas , 11.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē