Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Zālītis labākais juristu turnīrā

Vairāk nekā simt dalībnieku no "Ozo Golf Club" tuvākām un tālākām vietām lielisko septembra sestdienu pavadīja "Tark Grunte Sutkiene" golfa turnīrā, kur veiksmīgākais spēlētājs bija Edgars Zālītis, pirmo vietu topa handikapu grupā nodrošinot ar 40 stableford punktiem.

Pirmajā HCP grupā abas pārējās vietas trijniekā ieņēma Igaunijas golferi Erko Täht un Tiit Kuuli ar 39 punktiem. Igauņiem tika arī balva par pirmo vietu otrajā HCP grupā, kur labākais bija August Kull ar 38 punktiem, kas viņam ļāva par vienu punktu apsteigt Ģirtu Rēvaldu.

Lai gan oficiālā ieskaite bija tikai divās handikapu grupās, atsevišķu balvu saņēma Daiga Puisīte kā labākā spēlētāja dāmu lokā. Puisīte iekrāja 37 punktus, kas pirmajā handikapu grupā deva 6.vietu. Savukārt speciālo balvu kā labākais jurists turnīrā nopelnīja pirmajā desmitniekā iekļuvušais Veiko Vahimets.

Par 'golf party' ne velti nosauktajā turnīrā spēlētājiem bija arī citi gravitācijas lauki ārpus oficiālā rezultātu tablo. Labdarības izsolē golferi varēja tikt pie "Ozo Golf Club" īpašnieka un Rīgas "Dinamo" kapteiņa Sanda Ozoliņa hokeja nūjas, kas turklāt izgājusi 'custom fitting' un pielāgota tieši viņa spēlei.

Jaunās sezonas "Dinamo" hokejistu autogrāfiem izgreznoto nūju nosolīja Gatis Kaleinis, kura iemaksātie 550 lati nonāks bērnu SOS ciemata rīcībā.

Pēdējās izmaiņas , 07.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē