Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs visiem "Viesturos"

“Viesturos” sestdien notiks Golfa diena, kurā ikviens interesents varēs bez maksas izmēģināt spēkus treniņos "Davis Golf Style" akadēmijas treneru vadībā. Akadēmijas vadītājs Dāvis Puksts uzsvēra, ka gaidīts būs ikviens, tostarp ģimenes, draugi un paziņas.  

Ar Golfa dienas rīkošanu organizatori ir apņēmušies veicināt spēles straujāku attīstību Latvijā un turpināt  kliedēt stereotipus par golfa dārdzību, snobismu, sarežģītību, nesportiskumu un citām ar realitāti nesaistītām vīzijām, kas nereti vēl sastopamas. Puksts uzsvēra, ka ar stundām ilgu runāšanu pārliecināt skeptiķus būtu grūti, bet iespēja izmēģināt golfa spēli katram pašam dod daudz lielāku efektu.  

Interesenti varēs iemācīties nūjas satvērienu un stāju golfa sitienā "Viesturu" lielajā treniņlaukumā, kur ikdienā notiek "Davis Golf Style" akadēmijas rīkotās treniņnodarbības bērniem un pieaugušajiem. Varēs arī izmēģināt spēkus ripināšanā uz treniņgrīna un klātienē iepazīt deviņu bedrīšu golfa laukumu, kas ir senākais Latvijā. Visu dienu darbosies arī golfa kluba mājā esošais restorāns.  

Lai dalībnieki justos komfortabli, organizatori aicina neaizmirst laikapstākļiem piemērotu apģērbu, kā arī paņemt līdzi labu un atsaucīgu noskaņojumu. "Par pārējo parūpēsies golfa laukums “Viesturi” un "Davis Golf Style" akadēmijas treneri,” piebilda Puksts. 

Bezmaksas apmācības būs no plkst. 10 līdz 16. 

Pēdējās izmaiņas , 05.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē