Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Krištopaniem ģimeņu tituls

"Aurum" Latvijas ģimeņu čempionātā, kur scramble spēlē rezultāts zem PAR negarantēja vietu pieciniekā, "Ozo" laukumā sestdien uzvarēja Vilis un Kristaps Krištopani. Nosacījums, ka komandā visiem dalībniekiem ne tikai jāstartē, bet arī jāiesniedz pilns rezultāts, ne mazāk svarīgs būs svētdien DNB bankas klubu kausa izcīņā.

Ģimeņu cīņās startējot 38 duetiem, Krištopani 10 bedrītes izspēlēja ar bērdijiem, un viens bugijs nebija tas šķērslis, kas varētu komandu apturēt ceļā uz pirmo vietu. Ar iespaidīgu -7 zem PAR scramble sitienu spēlē finišēja Harijs un Edgars Barisi, kuri pirmajā deviņniekā uzspīdēja ar nepārtrauktu piecu bērdiju sēriju, tomēr šoreiz ar to pietika tikai otrajai vietai.

Ar -4 zem PAR nospēlēja Reinis un Ivars Grunte, kam seši bērdiji un divi bugiji ļāva par diviem sitieniem apsteigt tuvākos konkurentus un noslēgt laureātu trijnieku.

Savukārt svētdien paredzētās DNB klubu kausa izcīņas organizatori vēlreiz piekodina, ka ieskaitītu rezultātu gūs tikai tās komandas, kurās startēs un finišēs visi seši spēlētāji. Tā kā galvenais turnīrā ir HCP neto formāts, ieskaitītam rezultātam jāizspēlē visas bedrītes.

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē