Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Startā Kristai +1

Ar pirmajā raundā iespēlētu +1 virs PAR Krista Puisīte otrdien Kalifornijā sāka LPGA tūres kvalifikācijas pirmās kārtas turnīru, kur uzdevums četru kārtu summā iekļūt TOP 100 var šķist ne pats grūtākais, taču jāpatur prātā, ka tas jāpaveic spēcīgā konkurencē. Spēlētāju ar vienādu rezultātu pēc pirmās kārtas ir vairāk nekā golferu dažā labā Latvijas turnīrā.

Krista pēc pirmās dienas "Mission Hills Country Club" dala 41.vietu ar vēl 33 golferēm, kas "Dinah Shore" laukumā arī nospēlēja ar 73 sitieniem. Par diviem sitieniem sliktāks rezultāts jau ir ārpus TOP 100, bet par diviem sitieniem labāks veikums dod vietu TOP 13, tātad katras veiksmes vai kļūdas cena komentārus neprasa.

Kvalifikācijas pirmajā kārta startēja 30 valstu 242 dalībnieces, no kurām gandrīz visas pēc pirmās dienas saglabā cerības pacīnīties par vietu pirmajā simtniekā.

Iekļūšanai LPGA tūrē jāpārvar trīs kvalifikācijas pakāpes, kurās konkurences līmenis pieaug ģeometriskā progresijā. Pēdējā kvalifikācijas turnīrā decembra sākumā tiks spēlētas 90 bedrītes, bet piešķiramo tūres karšu skaitu LPGA paziņos vēlāk.

LPGA tūres kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē