Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"Reiņa trasē" dibinās klubu

Ar treniņturnīru 6.maijā atklās sezonu "Reiņa trases" golfa laukumā, bet pēc sacensībām tiks dibināts golfa klubs. Idejas iniciatori golfa kluba dibināšanā aicina piedalīties ikvienu golfa spēles entuziastu neatkarīgi no prasmēm vai handikapa.

"Reiņa trases" laukums apmeklētājiem tika atvērts 27.aprīlī, bet oficiālā sezonas sākšana būs 6.maijā, kad notiks treniņturnīrs ar deviņu bedrīšu izspēli. Sākums plkst. 10.00 ar iesildīšanos, bet plkst 11.00 notiks treniņturnīra atklāšana. Pēc turnīra visi dalībnieki ir aicināti piedalīties kluba dibināšanas kopsapulcē.

Tradicionāli "Reiņa trases" laukumā notiek turnīru seriāls "999" un „Elvi Open”, kura mērķis ir demokrātiskos apstākļos golfa entuziastiem krāt pieredzi un uzlabot spēles prasmes. Abos turnīros atbalstītāji ir sarūpējuši vērtīgas balvas, un pirmais posms „Elvi Open” paredzēts 26.maijā, bet "999" tūrē pirmais būs „Neste Oil” posms 9.jūnijā.

Visus interesentus, kuri vēlas apgūt golfa spēli, aicina apmeklēt Zaļās kartes kursus iesācējiem. Būs iespējams apgūt golfa pamatelementus, noteikumus, etiķeti un iegūt golfa Zaļo karti, kas nodrošinās iespēju spēlēt visos Latvijas golfa laukumos. Apmācības notiek profesionāla trenera vadībā pirmdienu vai piektdienu vakaros, vienojoties ar treneri.

Turaidas pakalnu piekājē esošais "Reiņa trases" golfa laukums un treniņlaukums ir atvērts katru dienu no plkst 9.00 līdz 20.00. Papildu informācija par turnīriem pa tālr. +371 29272255 vai e-pastu administracija@reinatrase.lv. Turnīru kalendāri, nolikumi un citi golfa jaunumi pieejami mājas lapā www.reinatrase.lv.

Pēdējās izmaiņas , 03.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē