Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Izlases vētīšana (2)

Treneri Artūrs Krukovs un Dāvis Puksts ir vienojušies par kārtību, kā tiks noteikts Latvijas junioru izlases sastāvs. Pirmais kopīgais treniņš kandidātiem būs 10.maijā, bet 11.maijā "Ozo" laukumā paredzētais "Ecco Golf Shoes Open" jaunajiem golferiem būs kontrolsacensības.

Pēc "Ecco Golf Open" izlases kandidāti vēl stundu darbosies kopā, līdz tiks noteikta izlase un sastāvs braucienam uz Lietuvas atklāto čempionātu, kas notiks no 16. līdz 19.maijam. Par galvenajiem atlases kritērijiem dalībai izlasē ir noteikts spēlētāja handikaps, treniņu nodarbībās sasniegtie rezultāti, kā arī trenerus viedoklis.

"Ozo Golf Club" laukumā izlases 14 kandidāti var spēlēt bez maksas. "Ozo Golf Club" rīkotajās sacensībās izlases dalībniekiem līdz 16 gadu vecumam green fee piemēro 50 procentu atlaidi. Rīgas golfa skolas audzēkņiem green fee kluba rīkotajos turnīros sedz "Ozo Golf Club".

Savukārt "Viesturos" Latvijas izlases jauniešiem laukums un treniņbāze bez maksas ir izmantojami gan ikdienā, gan sacensību dienās.

Rekonstrukcijas ietekmētajā Salienā izlases dalībniekiem nav jāmaksā par spēlēšanu Dārzu laukumā, savukārt treniņlaukuma izmantošanas izmaksas ir atbilstošas cenrādim.

Latvijas junioru izlases kandidāti

Jaunieši: Roberts Eihmanis, Roberts Bišs, Harijs Bariss, Edgars Bariss, Daniels Henilans, Gustavs Jankavs, Ralfs Hlibovs, Rūdolfs Ķelle

Jaunietes: Linda Dobele, Indra Eniņa, Ieva Čače, Anna Diāna Švanka, Dana Zālīte, Alise Burkāne.

Pēdējās izmaiņas , 04.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē