Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas iespējas Salienā

Par Salienas golfa kompleksā gaidāmajām pārmaiņām iepriekš daudz ticis runāts, līdz beidzot golfs.lv var padalīties ar oficiālu informāciju no pirmavota. No 1. maija Salienā būs spēlējams Dārzu laukums un izmantojams treniņlaukums, savukārt 18 bedrīšu Jūrmalas laukumu gatavos rekonstrukcijai, tādēļ tas golferiem būs slēgts.

Slēgta būs arī kafejnīca, tomēr golfa spēlētājiem arī turpmāk būs iespēja iegādāties dzērienus un nelielas uzkodas recepcijā. Savukārt maija vidū sāks darboties vasaras terase.

Visi interesenti apgūt vai uzlabot golfa spēles iemaņas būs gaidīti Salienā pie trenera Valda Liepiņa. Savukārt Edward Charnock darba gaitas Salienas kompleksa vadībā ir noslēdzis un pievērsies dzīvē jauniem izaicinājumiem.

Jūnijā Salienā sāksies junioru apmācība grupās pie trenera Liepiņa. Mēneša maksa par nodarbībām, kas paredzēta otrdienās un ceturtdienās, būs 20 latu. Mēneša maksā iekļauta arī spēle laukumā un golfa inventārs izmantošanai dienās pēc nodarbībām.

Green fee 18 bedrīšu spēlei Dārzu laukumā būs 10 latu, bet sestdien un svētdien - 15 lati. Deviņām bedrītēm attiecīgi 5 Ls un 10 Ls.

Pēdējās izmaiņas , 30.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē