Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Kāpiens augšup

Pēc otrdien aizvadītās otrās kārtas Krista Puisīte Arizonā pakāpās uz dalītu 7.vietu ASV studentu sporta (NCAA) Rietumu konferences (WAC) čempionātā. Nospēlējusi raundā ar +1 virs PAR jeb 73 sitieniem, Krista summā ar +6 virs PAR no līderes Tonje Daffinrud atpaliek 10 sitienu. Turnīrs "Longbow Golf Club" laukumā beigsies trešdien vēl pēc 18 bedrīšu izspēles.

Otrajā kārtā Krista sasniedza labāko rezultātu Teksasas valsts universitātes komandā, bet individuāli vēl var pacīnīties par vietu pirmajā trijniekā. Raundā trijos bedrīšu pāros Kristai rokrokā mijās bērdiji un bugiji, bet 18.bedrītē sasniegtā dienas ceturtā bērdija pozitīvo ietekmi nelāgi ietekmēja iepriekš iespēlēts divkāršs bugijs 15.bedrītē (PAR 5).

"Bobcats" meitenes nedaudz uzlaboja pozīcijas arī komandu vērtējumā, tomēr dalīta ceturtā vieta nav tā, ar ko gribētu samierināties turnīra rangā otrā spēcīgā augstskola. Atbilstoši rangam, uzvarai čempionātā vistuvāk ir Denveras universitāte un tās līdere Daffinrud. "Bobcats" komandu cīņā no līderēm atpaliek 22 sitienus.

Otrais raunds bija veiksmīgāks arī Mārai Puisītei, kura nospēlēja ar 78 sitieniem un summā ar +16 ieņem 30.vietu.

WAC čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 24.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē