Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pavasara pārbaudījums

Pēc golfa izsalkuši spēlētāji neparko nelaidīs garām pirmo pavasara turnīru, un tas nekas, ka ziemas aukstums "Ozo" laukumu sestdien vēl nebija pilnībā pametis. No septiņiem desmitiem dalībnieku "Ozo Golf" kausa izcīņā lielākās balvas saņēma uzvarētāji Mikus Gavars, Jevgēnijs Verbickis un Anna Marksa.

Golferu gatavība aukstam drēgnumam visvairāk tika pārbaudīta līdz pusdienlaikam, taču arī citi papilnam izbaudīja auksto vēju. Vismaz prāvu daļu spēlētāju sildīja sasniegtais rezultāts - būtiski, ka iekrātie stableford punkti tika gūti 15 bedrīšu spēlē.

Mikus Gavars nopelnīja 31 punktu un kungiem spēcīgākajā HCP grupā par vienu punktu apsteidza tuvāko konkurentu Arkādiju Krasovicki. Savukārt Verbickis otrajā grupā bija labākais ar klimata zonai šokējošiem 38 punktiem. Dāmām juniore Marksa ieskrējās otrajā deviņniekā un finišā ar 32 punktiem pārliecinoši apsteidza pieredzējušākās sāncenses.

Pirmajā turnīrā vēl netika spēlēta 3. līdz 5. bedrīte, kam ļautas dažas papildu brīvdienas, lai labāk attaptos pēc ziemas. Sagaidāms, ka laukums pilnībā būs spēlējams jau nākamās nedēļas pirmajā pusē. Visvairāk laika vajadzīgs 4.bedrītei, kas mežu ielokā vēl lāga nezina, ka ziema jau beigusies.

Taču spēlēšanai jau atvēlētā laukuma daļa golferus sagaidīja ar atbilstošu kvalitāti gan uz grīniem, gan fērvejos un starta vietās. Droši vien spēlētājiem nepalika nepamanīts, ka koku laukumā dažviet palicis mazāk, taču šajā jautājumā grīnkīpera lomu vēl rudens pusē uzņēmās vējš. Ar neliela orkāniņa jaudu tas vairākus kokus izkorķēja, atstājot zemē vien caurumus.

Pēdējās izmaiņas , 20.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē