Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Midamatieriem un senioriem

Vēloties nodrošināt turnīros plašu ģeogrāfisko līdzdalību, organizatori veltījuši īpašu uzmanību Latvijai, mudinot neaizmirst par Eiropas līmeņa amatieru čempionātiem. Jaunākie atgādinājumi ienākušies par Eiropas komandu senioru čempionātu un Eiropas midamatieru čempionātu.

No 4. līdz 8.jūnijam Slovākijā paredzētais Eiropas midamatieru čempionāts tradicionāli solās būt augstas meistarības spēlētāju turnīrs. "Penati Golf Resort" pulcēs golferus ar handikapu ne sliktāku par HCP 5, kas gan ir augsta latiņa, taču nav nesasniedzama arī Latvijas midamatieriem.

Savukārt Eiropas komandu senioru čempionātā katras valsts komandā jāiekļauj sešus spēlētājus ar handikapu ne sliktāku par HCP 9. Uz turnīra pirmo dienu spēlētājam jābūt sasniegušam 55 gadu vecumu. Sacensības Ungārijā "Pannonia Golf & Country Club" risināsies no 3. līdz 7.septembrim.

Ar dalības nosacījumiem turnīros var iepazīties Eiropas Golfa asociācijas (EGA) MĀJASLAPĀ. Interesentiem par saviem nodomiem jāinformē Latvijas Golfa federācija.

Pēdējās izmaiņas , 04.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē