Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Krista rekordiste

Šogad pirmo uzvaru ASV studentu sporta (NCAA) turnīros izcīnīja Krista Puisīte, kam dalība "MountainView Collegiate" nedēļas nogalē izvērtās par rekordu sesiju. Nospēlējot summā ar -7 zem PAR, Krista Arizonā flirtēja ar dažādiem rekordiem, no kuriem daļa krita, bet citi tika atkārtoti.

NCAA spēlētājas karjerā Krista nu ir uzvarējusi četros turnīros, kas Teksasas valsts universitātes sieviešu golfa programmā ir iepriekš nebijis panākums. Savukārt divas uzvaras sezonā ir universitātē atkārtots otrais labākais sasniegums, un Kristai tas izdevās pirmo reizi.

Pirmās 18 bedrītes "MountainView" golfa laukumā izspēlējusi ar +1 virs PAR (73), Krista pārslēdzās uz citu režīmu un otrajā kārtā atkārtoja personisko rekordu NCAA turnīros, nospēlējot ar 67 sitieniem jeb -5 zem PAR. Tas palīdzēja pakāpties dalītās līderpozīcijās, bet pēdējā raundā iespētais -3 ļāva svinēt uzvaru ar divu sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurenti.

Rezultāts -5 zem PAR gan nav absolūti labākais raunda rezultāts Kristas līdzšinējā karjerā. Piemēram, 2011.gadā "Latvian Open" otrajā dienā viņa "Ozo Golf Club" laukumu izspēlēja ar 65 sitieniem jeb -7 zem PAR.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitāte izcīnīja 3.vietu 15 augstskolu konkurencē. Komandas sastāvā šoreiz nebija iekļauta Māra Puisīte, kura spēlēja individuāli un dalīja 56.vietu ar 232 sitieniem (76-79-77) jeb +16.

Pēdējā kārtā "Bobcats" meitenes nospēlēja ar 287 sitieniem, kas skolas vēsturē ir otrais labākais rezultāts atsevišķā raundā.

Nākamais turnīrs Teksasas valsts universitātei būs aprīļa pirmajās dienās pašu rīkotais "Challenge at Onion Creek". Kristai tā būs iespēja panākt skolas rekordisti Ashley Kelley, kura 2003./2004.gada sezonā uzvarēja trijos turnīros. Pirmo uzvaru šosezon Krista izcīnīja septembrī "Mary Fossum Invitational".

MountainView Collegiate REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē