Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Noķerts Singapūrā

Spēlēšanai siltajos dienvidu tropos ir nepatīkamas ēnas puses, ar ko salīdzinot, iesnas pēc izsaldēšanās gada pirmajos vai pēdējos raundos ir tīrais nieks. Natālija Gulbe šonedēļ atsauca dalību LPGA "Founders" kausa izcīņā Arizonā, jo viņai veiktās analīzes tomēr apstiprināja golferes saslimšanu ar malāriju.

LPGA tūre nekavējoties steidzās informēt, ka uzlabos spēlētājām un kedijiem veselības aizsardzības pasākumus. Šonedēļ turnīrā Fīniksā veiks papildu analīzes spēlētājām, kuras spēlēja Singapūrā, un viņu kedijiem.

Gulbe ar malāriju inficējās pirms divām nedēļām Singapūrā. LPGA tūrē pavēstīja, ka Gulbe ārstēsies mājās, un pilnīga viņas izveseļošanās gaidāma pēc trim nedēļām.

Par Gulbes saslimšanu ar malāriju, spēlētājai vēl atrodoties Singapūrā, vēstīja viņas treneris Butch Harmon, taču LPGA tolaik situāciju piegludināja, apgalvojot, ka golferei ir gripai līdzīga saslimšana. Sagaidāms, ka Gulbe varētu paspēt atlabt līdz dāmu sezonas pirmajam "Major" - "Kraft Nabisco" čempionātam, kas sāksies 4.aprīlī.

Pēdējās izmaiņas , 15.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē