Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Woods bilance: 5 no 19

Prestižāko uzvaru kopš pilnvērtīgas atgriešanās golfā nedēļas nogalē izcīnīja Tiger Woods, kurš Floridā triumfēja "WGC-Cadillac" čempionātā. Pēdējos 19 aizvadītajos turnīros Woods ir izcīnījis piecas uzvaras, ļaujot noprast, ka tuvojas formai, kas savulaik viņu padarīja par dominējošo spēku profesionālajā spēlē.

Pēdējo kārtu "Doral Blue Monster" laukumā 37 gadus vecais Woods svētdien izspēlēja ar 71 sitienu jeb -1 zem PAR, kas uzvarētājam ļāva par diviem sitieniem apsteigt tuvāko konkurentu Steve Stricker. Woods karjerā 42. reizi pēdējo raundu sāka kā līderis, un tikai divkārt viņš pēdējā sacensību dienā nav spējis uzvaru noturēt. Summā Woods nospēlēja ar 269 sitieniem jeb -19 zem PAR un izcīnīja karjerā 76. uzvaru ASV PGA tūrē.

Woods ar sevi bija apmierināts, sakot, ka visu nedēļu spēle gāja no rokas. Lai gan uzvarētājs divas no pēdējām trim bedrītēm izspēlēja ar bugiju, zīmīgs ir rādītājs, ka viņš četrās kārtās izdarīja tikai 100 ripinājumu. Tik spožas ripināšanas prasmes Woods nekad iepriekš 72 bedrīšu turnīrā nebija rādījis.

Vēl viens personiskais rekords Woods bija tuvu, tomēr palika neaizsniegts ar 27 bērdijiem turnīrā. Rekorda skaitlis ir 28.

Pasaules ranga līderis Rory McIlroy ar -10 zem PAR dalīja 8.vietu.

Nākamais Woods mērķis varētu būt uzvara "Major" turnīrā, kas ir neaizsniegts līmenis kopš panākuma 2008.gada "US Open". Aprīlis tuvojas ar "US Masters", kur Woods būs iespēja apliecināt, ka ir atgriezies pilnā spožumā.

"WGC-Cadillac" čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.03.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē