Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pie desmitnieka sliekšņa

Jau ierasti ar 36 bedrīšu izspēli februārī pēdējās sacensības pirmdien sāka Teksasas valsts universitātes golferes, startējot ASV studentu sporta (NCAA) "Sir Cards Pizza Challenge" turnīrā. Krista Puisīte pēc pirmās dienas dala 12.vietu, bet Māra Puisīte ir dalītā 38.pozīcijā.

Sasniedzot pieticīgāku rezultātu pirmajā raundā (78), Krista vēlāk ieskrējās un otrās 18 bedrītes izspēlēja ar vienu sitienu zem PAR (71), summā pakāpjoties uz pirmo duci un saglabājot cerības arī šajā turnīrā finišēt kā skolas komandas līdere. Pēc divām kārtām labākā "Bobcats" spēlētāja islandiete Valdis Jonsdottir ar +2 virs PAR ir ceturtā, bet līdere ar -6 ir Augusta James no Ziemeļkarolīnas valsts universitātes.

Luisvilas universitātes rīkotajā turnīrā Māra spēlē individuāli, nevis komandas sastāvā. Arī Mārai pirmā kārta Floridā nebija iepriecinoša (81), toties dienas turpinājums "Weston Hills Country Club" laukumā pagāja jau uz daudz patīkamākas nots (74). 

Komandu ieskaitē "Bobcats" meitenes ir otrās, par 15 sitieniem atpaliekot no Ziemeļkarolīnas valsts universitātes golferēm. Ja izdosies līderes apsteigt, Teksasas valsts universitāte būs paveikusi kaut ko līdz šim neiespētu, uzvarot sezonā jau trešajā turnīrā.

Sacensības beigsies otrdien pēc pēdējo 18 bedrīšu izspēles.

Teksasas valsts universitātes komandā golferēm turpmāk jārēķinās ar vēl nopietnāku konkurenci, kas, cerams, būs ar pozitīvu virzību uz labākiem rezultātiem. Pagājušajā nedēļā komandai pievienojās dienvidafrikāniete Lora Assad, kura pasaules junioru rangā ir 35.vietā.

"Sir Cards Pizza Challenge" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 28.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē