Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 16 bez Woods

Nekādi nespējot savaldīt niķīgo puteri, Tiger Woods ceturtdien atvadījās no WGC Accenture match-play čempionāta, otrajā kārtā Arzizonas tuksneša laukumā piekāpjoties cīņā pret Nick Watney, kurš bija pārāks ar 1up. Turnīra trīskārtējais čempions Woods kopš 2008.gada vairs ne reizi nav ticis tālāk par otro kārtu.

Trīs bedrītes pirms mača beigām Woods bija zaudētājos par divu bedrīšu tiesu, taču gandrīz izcīnīja pārspēli. Izšķirošs bija divmetrīgs puts uz 18.bedrītes grīna, ko bijušais pasaules ranga līderis netrāpīja. Šādas likstas mačā Woods bija vismaz sešas, un vēlāk viņš teica, ka ar "Dove Mountain" laukuma grīniem nav bijis draugos, jo bumbiņas kustība ļoti atkarīga no tā, vai ripinājums ir zālei pa spalvai vai pret to. Woods arī sacīja, ka grīni ir grūti nolasāmi ne tikai viņam.

Turnīra otrajā kārtā bija mazāk pārsteigumu, jo tikai trijos no 16 mačiem uzvarēja zemāk izlikts spēlētājs. Tālāk tika gan Rory McIlroy, gan Lee Westwood un Martin Kaymer.

McIlroy ne brīdi nebija iedzinējos un pieveica dāni Anders Hansen (3&2), saglabājot izredzes no Arizonas aizbraukt kā pasaules ranga līderis. Nākamais McIlroy pretinieks būs spānis Miguel Angel Jimenez. McIlroy neslēpj, ka iespēju kļūt par pasaules ranga līderi ir grūti izmest no prāta - tā ir gan papildu motivācija, gan tajā pašā laikā arī var patraucēt spēlēt brīvi.

Westwood ar 3&2 uzveica zviedru Robert Karlsson, savukārt Kaymer ar 2up bija pārāks par David Toms.

Neveiksmīga diena bija diviem jaunajiem censoņiem. Skoti Paul Lawrie un Martin Laird no turpmākas cīņas izslēdza attiecīgi Ryo Ishikawa (1up) un Matteo Manassero (2&1). Otrajā kārtā izstājās arī Ernie Els - pirmajā mačā pasaules ranga līderi Luke Donald pārspējušais dienvidafrikānis ar 5&4 piekāpās Zviedrijas golferim Peter Hanson.

WGC Accenture match-play rezultāti 

Pēdējās izmaiņas , 24.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē