Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Favorīta fiasko

Galvenā favorīta statuss ir tikai cienījams dekors, kas golfa laukumā vēl neko negarantē. Par to trešdien pārliecinājās Luke Donald, ar 5&4 piekāpjoties Ernie Els jau pirmajā kārtā WGC Accenture match-play čempionātā, kas vēlreiz apliecināja turnīra spraigā formāta neprognozējamību.

Pirms gada Donald match-play turnīrā pārliecinoši uzvarēja, nevienā mačā cīņas gaitā nenonākot zaudētājos. Taču šoreiz "Dove Mountain Ritz-Carlton Golf" laukumā trīskārtējais "Major" čempions Els nebija apturams. Saulainajā dienā Arizonas tuksnesī Els spēlēja praktiski bez kļūdām, un punktu pielika ar trīsmetrīgu bērdija ripinājumu 14.bedrītē.

Donald atzina, ka pārāk daudz kļūdījās pat vidusmēra spēlei, bet cīņā pret Els viņam ar šādu sniegumu nav bijis izredžu. Els 64 dalībnieku turnīrā iekļuva pēdējais ar 64.numuru tikai pēc tam, kad no iespējas spēlēt atteicās Phil Mickelson.

Nervoza diena bija arī trīskārtējam turnīra čempionam Tiger Woods, kurš ar 1up tomēr pārspēja spāni Gonzalo Fernandez-Castano. Pēc stabila sākuma un ne tik spoža finiša ziemeļīrs Rory McIlroy otrajā kārtā iekļuva ar 2up uzvaru pār Dienvidāfrikas golferi George Coetzee.

WGC Accenture match-play rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 23.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē