Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Soli no virsotnes

Ļoti tuvu uzvarai otro gadu pēc kārtas "Claud Jacobs Challenge" turnīrā pirmdien Teksasā bija Krista Puisīte, un pietrūka pavisam mazliet, tomēr golfā tas nozīmē atšķirību starp pirmo un otro vietu. Pērn Krista pārspēlē kļuva par čempioni, un ar 54 bedrīšu izspēli uzvarētājas noteikšanai nepietika arī šoreiz, taču piespiest vēsturi atkārtoties neizdevās.

Turnīrā pēc trim raundiem iekrājusi +8 virs PAR (224 sitieni), Krista nonāca pārspēlē pret Ali Lucas no Luiziānas Monro augstskolas. Pirmajā bedrītē abas pretendentes nospēlēja vienādi, bet nākamajā bedrītē Lucas pārspēja Teksasas valsts universitātes komandas līderi.

Pēdējā kārtā Kristas rezultāts bija +5 virs PAR (77 sitieni). Pēdējā bedrītē ar PAR būtu pieticis, lai pārspēle izpaliktu, bet situāciju sarežģīja bugijs.

Stabili visu turnīru aizvadīja Māra Puisīte, ar +15 virs PAR dalot 12.vietu. Pirmdien Māras rezultāts bija +5 virs PAR, vien bērdiji pēdējās divās kārtās rokā nedevās.

Pavisam pozitīvs skats uz dzīvi Teksasas valsts universitātei ir komandu vērtējumā - "Bobcats" uzvarēja sezonā otrajā turnīrā, atkārtojot skolas rekordu. Turklāt komandas rezultāts - 901 sitiens - turnīrā ir absolūti labākais uzvarētāju sasniegums.

ASV studentu sporta (NCAA) sezonu "Bobcats" turpinās pēc nedēļas Floridā, startējot "Louisville Cards Challenge", kur pirms gada uzvarēja komandu konkurencē.

"Claud Jacobs Challenge" rezultāti

KOMANDU

INDIVIDUĀLI

Pēdējās izmaiņas , 21.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē