Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pavasaris Teksasā

Februāra vidus ir īstais laiks atsākt sacensību sezonu. Par to noteikti nešaubās ASV studentu sporta (NCAA) golferes, kas svētdien startēs "Claud Jacobs Intercollegiate",- turnīrā, kur 2011.gada čempiones tituls pieder Kristai Puisītei. Mēneša laikā studentēm jāizspēlē četri turnīri, un klāt jau būs "Southland" konferences čempionāts.

"Claud Jacobs Intercollegiate" rīkotāju godā ir Teksasas valsts universitāte, kur golfa komandā līdzās Kristai veiksmīga sezonas turpinājuma gaidās ir arī Māra.

Turnīram pieteikušās deviņas komandas, kas spēlēs "Victoria Country Club" laukumā (PAR 72). Svētdien turnīrā izspēlēs 36 bedrītes, bet pēdējā raunda 18 bedrītes Viktorijā, Teksasā, paredzētas pirmdien.

"Golfweek" NCAA studentu individuālajā rangā Krista šonedēļ ierindota 202.vietā, bet Māra ieņem 456.vietu. Taču talantīgajām Latvijas spēlētājām tie ne tuvu nav griesti, un sezonas pavasaris sniedz jaunas iespējas kāpt reitingā arvien augstāk gan individuāli, gan komandu rangā, kur Teksasas valsts universitāte ir 52.vietā.

Pēdējās izmaiņas , 17.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē