Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

SOK balva Jurim Bindem

Sporta izcilniekiem ceturtdien pasniedza Latvijas Gada balvas sportā, taču netika aizmirsts, ka panākumos neatsverams ir uzticamu atbalstītāju devums. Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) balvu par ieguldījumu jaunatnes sporta attīstībā un olimpisko vērtību stiprināšanā saņēma LMT prezidents Juris Binde, kura vadītais uzņēmums jau ilgus gadus dara stiprāku arī golfu.

SOK balvu pasniedz personībām vai organizācijām, kas ar ilggadīgu darbu apliecinājušas uzticību sportam un olimpiskajiem ideāliem.  Vēl pirms golfs atguva olimpisko statusu, LMT pastāvīgais atbalsts palīdzēja spēlei Latvijā nostiprināties tieši kā sporta veidam, kurā savus sapņus un ideālus varēs piepildīt arvien vairāk bērnu un jauniešu.

Balvu "Latvijas Gada balvas sportā 2010" ceremonijā Bindem svinīgi pasniedza Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis, kurš uzsvēra, ka jau vairāk nekā desmit gadu LMT sniedz LOK nopietnu atbalstu olimpisko vērtību stiprināšanā, un lielā mērā pateicoties LMT vadītāja Jura Bindes izpratnei un personīgajai interesei par sportu.

"Mēs Bindi pazīstam kā gudru, prasīgu un sporta intereses izprotošu cilvēku. Viņš vienmēr aizstāvējis jaunās paaudzes sportošanas iespējas,  īpaši atbalstot Olimpisko jaunatnes programmu, kura nodrošina piedalīšanos Latvijas, Eiropas un Pasaules jaunatnes olimpiādēs. Ar LMT atbalstu Jaunatnes olimpiādes Latvijā ir ieguvušas daudz kvalitatīvāku skanējumu, bet jauno sportistu rezultāti Eiropas Jaunatnes olimpiādēs aug no gada uz gadu,” teica Vrubļevskis.

Savukārt Binde apliecināja savu un visas LMT komandas dziļāko pārliecību, ka talanti un izcilības sportā nerodas paši no sevis. Tam ir nepieciešams ne tikai mērķtiecīgs un nopietns treneru darbs, spēja ieraudzīt un motivēt jaunos talantus, bet arī valsts un visas sabiedrības, tajā skaitā uzņēmēju atbalsts. "Tāpēc mūsu visu pienākums ir kopīgi radīt drošu un iedvesmojošu vidi, kurā Latvijas bērni un jaunieši varētu attīstīt un pilnveidot savas spējas, sasniegt iespējami augstākos rezultātus un pierādīt sevi," uzsvēra LMT prezidents.

Vrubļevskis cer, ka arī turpmāk visiem Latvijas olimpiešiem nozīmīgā sadarbība ar LMT turpināsies, nesot arvien jaunus rezultātus, un vienisprātis ar LOK prezidentu noteikti īr arī visa Latvijas golfa saime.

Pēdējās izmaiņas , 24.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē