Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ryder kausam kapteiņi

Skaidru paziņojumu vēl nav bijis, taču vairāki respektabli avoti vēsta par 2012.gada Ryder kausa izcīņas komandu kapteiņu drošām izredzēm kļūt par cieņpilno pienākumu pildītājiem. Eiropai kapteiņa godu ir gatavs uzņemties Jose Maria Olazabal, bet amerikāņi plāno paļauties uz Davis Love III prasmēm.

Oficiāli par Love III aicināšanu uz kapteiņa tiltiņa "PGA of America" vēstīšot janvāra sākumā, savukārt 18.janvārī PGA Eiropas tūres preses konferencē Abudabi kļūšot zināms par vienošanos ar Olazabal.

Love III ir spēlējis sešos Ryder kausa turnīros, un šogad Velsā bija Corey Pavin palīgs. Profesionāļa karjerā Love III ir uzvarējis 20 turnīros PGA tūrē.

Olazabal uz Eiropas kapteiņa titulu pretendēja jau iepriekš, taču šogad viņam nācās atzīt Colin Montgomerie priekšroku. Šoruden Velsā spānis bija Montgomerie palīgs, un Eiropas komandas kapteiņa asistenta pienākumi viņam nebija sveši arī 2008. gadā, darbojoties kopā ar Nick Faldo.

Iepriekš Olazabal gan bažījās, ka viņa izredzes kļūt par kapteini var ierobežot reimatisma izpausmes. Taču golfera menedžeris pastāstīja, ka Olazabal veselība ir krietni uzlabojusies, un janvārī viņš piedalīsies visos četros Eiropas tūres turnīros Abudabi, Bahreinā, Katarā un Dubaijā.

Šoruden eiropiešiem izdevās atgūt Ryder kausu savā īpašumā, bet 2012.gada septembra beigās amerikāņi pie Čikāgas varēs izmantot sava laukuma priekšrocības.

Pēdējās izmaiņas , 22.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē