Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

IGF pārceļas uz Eiropu

Starptautiskās Golfa federācijas (IGF) mītne turpmāk būs Atlantijas šajā krastā un izvietosies daudz tuvāk pieciem olimpiskajiem apļiem. Par IGF mājvietu izvēlēta Lozanna Šveicē, un organizācijā ieceltas arī jaunas vadošās amatpersonas.

Par pirmo IGF prezidentu kļuvis Peter Dawson, R&A vecākā izpildamatpersona. Savukārt golfa olimpiskā statusa atjaunošanas procesa koordinators un PGA tūres izpildviceprezidents Ty Votaw nākamos divus gadus būs IGF viceprezidents. Abi kungi turpinās darboties arī savos līdzšinējos amatos. Savukārt golfa olimpiskajos centienos jau iepriekš iesaistītais Antony Scanlon kļuva par IGF izpilddirektoru.

IGF pārcelšanās uz Šveici un izmaiņas organizācijas vadībā ir saistītas ar golfa sabiedrības apņēmību aktīvi darboties olimpiskajā kustībā, paziņoja Dawson. Viņš uzsvēra, ka gatavošanās 2016.gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm ir pašos pirmsākumos, un kopīgiem spēkiem jāpaveic ļoti daudz, lai golfa atgriešanās olimpisko sporta veidu saimē būtu sekmīga.

IGF darbojas 122 valstu 127 federācijas, un tā ir Starptautiskās Olimpiskās komitejas atzītā golfa oficiālā sarptautiskā organizācija.

Pēdējās izmaiņas , 21.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē