Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Vieta C klasē

Pēc LPGA kvalifikācijas noslēguma kļuvis zināms, ka pirmajā sezonā "Futures" tūrē Laurai Jansonei būs iespēja startēt kā C statusa spēlētājai. Vērtējot pēc šīgada sarakstiem, faktiski tas varētu nozīmēt iespēju spēlēt lielākajā daļā sezonas turnīru.

Oficiālu 2011.gada sezonas kalendāru "Futures" tūres vadība vēl nav publicējusi, vien darījusi zināmu, ka tajā būs papildinājumi. Taču sagaidāms, ka radikālu pārmaiņu nebūs. Ja šogad kalendārā bija 17 turnīri, tad C statusa golferes visbiežāk ir spēlējušas diviem skaitļiem rakstāmu turnīru skaitu.

Tūres izvērstā statusu sistēma spēlētājām atkarībā no nopelniem paredz A līdz F kategorijas, un pērn krietni daudz ir spēlējušas arī zemāka D statusa golferes.

Lai arī nedaudz, bet tomēr konkurenci par iespēju spēlēt "Futures" līmenī padeldēja tas, ka vairākas kvalifikācijā veiksmīgi nospēlējušās golferes vēlāk parādīja klasi arī LPGA kvalifikācijas skolā, un nākamgad spēlēs "augstākajā līgā". Tostarp arī Jessica Korda, kura ir spēlējusi gan Čehijas, gan ASV izlasēs, tomēr uzskata sevi par piederīgu Amerikai, uz kurieni pārcēlās viņas tēvs Petr Korda, kurš 1998.gadā kļuva par "Australian Open" tenisa čempionu. 

LPGA "Futures" tūrei nākamajā gadā būs 31. sezona, un konkurences līmeni tajā raksturo fakts, ka tikai pirmo 10 vietu ieguvējas naudas balvu listē iegūs karti spēlēšanai LPGA tūrē. Vēl dažas veiksminieces iegūs iespēju bez papildu atlases spēlēt LPGA kvalifikācijas finālsacensībās.

Jāatgādina, ka Laura novembrī LPGA "Futures" kvalifikācijas turnīrā Floridā pārvarēja katu un izcīnīja 69.vietu.

Pēdējās izmaiņas , 20.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē