Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Šternbergs joprojām četrdesmitniekos

Ja Latvijā kādreiz nonāks līdz tam, ka TV šovos sekos līdzi golferiem, kas cenšas tikt vaļā no liekā handikapa svara, viena lieliska iespēja jau būs palaista garām. Mārtiņš Šternbergs trešo reizi pēc kārtas oficiālos mačos nospēlējis ar krietni vairāk nekā 40 stableford punktu guvumu, un sestdien kļuva par "TLS Alliance Open" uzvarētāju.

"Ozo Golf Club" grīnkīperam uzvaru HCP 11-20 grupā nodrošināja 42 punktu guvums. Jāatgādina, ka pirms divām nedēļām "Volkswagen Masters" divās sacensību dienās čempiona Šternberga rezultāts bija 43 un 46 punkti.

Uzvarējis otrajā turnīrā pēc kārtas, Šternbergs savu handikapu nu ir apcirpis līdz 17,2, lai gan vēl pirms mēneša tas bija lielāks par 26.

Par "TLS Alliance Open" uzvarētāju HCP 0-10 grupā kļuva Vitauts Tučkus ar ne mazāk respektējamu 41 punkta guvumu, kas tika panākts, "Ozo Golf Club" laukumu izspēlējot ar +2 virs PAR atbilstošiem 74 sitieniem. Golfa federācijas prezidenta handikapu šāda spēle samazināja par veselu punktu līdz 5,9.

Trešajā grupā (HCP 21-50) nepārspējams ar 39 punktiem bija Ģirts Rūda.

Jau pēc nedēļas "Ozo Golf Club" pulcēs golferus uz nākamo atklāto turnīru - "Tullamore Open". Sinoptiķu prognozes mudina noticēt, ka siltums golferos tad turēsies arī bez Tulamoras rasas iedarbības.

Pēdējās izmaiņas , 06.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē