Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Match-play čempionātā izšķirošās spēles

Sestdien un svētdien Latvijas match-play čempionātā tiks aizvadītas divas izšķirošās kārtas, pēc kurām atliks tikai sumināt uzvarētāju. Sestdien Salienas Kluba laukumā risināsies pusfināli, savukārt svētdien gaidāmas izšķirošās cīņas par čempiona lauriem un 3. vietu.

Līdz turnīra izšķirošajām kārtām ir tikuši spēlētāji, kam Saliena ir labi pazīstama spēles vieta. Pusfinālos Kluba laukumā Salienas kluba prezidenta Lars Jonsson pretinieks būs Māris Gulāns, bet Salienas grīnkīpera Eināra Medņa konkurents būs Nick Archer, kura virsvadībā Salienā tiek gādāts par Salienas golferu un viesu kulināro labsajūtu.

Svētdien pusfinālu uzvarētāji noskaidros, kurš golferis pēc ilgāka pārtraukuma atkal varēs dēvēt sevi par Latvijas match-play čempionu. Ja arī šogad kvalifikācijas kārtās pretendentu nebija neizmērojami daudz, labas tradīcijas atsākšana veicinās lielāku atsaucību nākamgad, jo golferi ir pierādījuši, ka match-play formāts ir iecienīts un gana intriģējošs.

Sestdien Salienā būs arī plašs "Chambers of Commerces" komandu turnīrs un dažādi ar to saistīti pasākumi. Pirmo reizi turnīra organizēšanā spēkus ir apvienoti dažādu Tirdzniecības kameru spēki. Būs gan iesācēju turnīrs Dārzu laukumā, lielais komandu turnīrs Kluba laukumā, kā arī golfa klīnikas un pasākumi bērniem.

Pēdējās izmaiņas , 05.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē