Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Saliena 3K čempioni

Triju lielāko un saviem laukumiem piesaistīto klubu cīņā trešdien par pirmo jaundibinātā 3K kausa ieguvēju kļuva Salienas golfa kluba komanda. Trīskāršā match-play cīņā ar konkurējošiem klubiem pirmo vietu Salienai nodrošināja 17 punkti.

Otro vietu ar 14,5 punktiem izcīnīja "Ozo Golf Club", bet ar 13,5 punktiem trijnieku noslēdza "Viesturu" komanda, pastāstīja Vilmārs Jansons, kurš bija uzņēmies organizatora pienākumus.

Jaunais turnīrs, kas notika, pateicoties visu triju klubu ieinteresētībai un atbalstam, izpelnījies nedalītu komandu atsaucību. Tādēļ sagaidāms, ka 3K būs kalendārā arī nākamgad, iespējams, gan nedaudz pamainītā versijā.

Viens piedāvājums ir sezonas gaitā spēlēt visos trijos laukumos, nevis kā debijas gadā katru laukumu atvēlēt vienai no trim handikapu grupām, un uzvarētājus noteikt summā pēc vienā dienā uzrādītiem rezultātiem.

Paralēli kungiem savu turnīru izspēlēja arī dāmas. Sacensībās, ko pēc analoģijas varētu dēvēt par 2K, uzvarēja "Viesturu" dāmas, kas pārspēja vienīgās konkurentes Salienas golferes. "Ozo Golf Club" dāmu pārstāvība pagaidām ir pārāk maza, lai izveidotu komandu.

Pēdējās izmaiņas , 04.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē